SUSHI CORNER TURNHOUT

SUSHI CORNER TURNHOUT Sushi Corner Turnhout

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 208 reviews
24 Feb 2021 at 19:08 Het eten was super lekker! Het werd op tijd geleverd en de meneer die het bracht was ook super vriendelijk.
22 Feb 2021 at 15:02 Bezorgtijd was 115 minuten... 18u54 besteld. 20u50 geleverd... Zeer vriendelijke jongen die zich verontschuldigde dat het erg druk was. Mijn honger was echter over...
21 Feb 2021 at 19:41 Super lekker steeds keer op keer!
21 Feb 2021 at 9:33 Livraison à l'heure prévue. Le resto a pris en compte nos demandes spéciales. Excellent service.
15 Feb 2021 at 8:42 1,5 uur gewacht op eten en sushi zat behoorlijk rommelig in verpakking...
14 Feb 2021 at 21:57 Eten was super lekker!
14 Feb 2021 at 21:37 bijna 2 uur moeten wachten op ons eten, zelf teruggebeld na 1.5u. Jammer want het eten zelf was wel erg lekker.
14 Feb 2021 at 21:18 2,5u levertijd. Als je bezorging niet aankan neem dan ook geen bestellingen meer aan. Niet de eerste keer dat we lang hebben moeten wachten, maar dit was vast en zeker de laatste keer. Geen excuses, geen compensatie, geen manier van werken.
14 Feb 2021 at 21:05 Een half uur na de voorgestelde bezorgtijd gebeld om te checken. Ik kreeg te horen dat pas een kwartier later de bezorgers zouden vertrekken. Uiteindelijk pas na nog eens een half uur geleverd (2u na gevraagde bezorgtijd) Het eten was gelukkig erg lekker
13 Feb 2021 at 22:31 Was de tijd van het wachten echt waard . Zeer vers en lekker
13 Feb 2021 at 20:41 Top
13 Feb 2021 at 20:29 Om 18u besteld, om 20u30 nog steeds geen eten. We kregen de melding dat het 62 min zou duren. We hebben begrip voor een langere bezorgtijd op een zaterdag avond maar dat is een uur en half later dan oorspronkelijk aangegeven. Dat is ronduit schandalig..