SUSHI CORNER TURNHOUT

SUSHI CORNER TURNHOUT Sushi Corner Turnhout

order food online

Recentreview


4 stars out of 353 reviews
11 Oct 2021 at 7:59 THE BEST SUSHI THAT WE ATE !!! It was not a first time that we order from this place and we were satisfied as always. Every peaces were so fresch and tasty. Thank you very much.
10 Oct 2021 at 20:05 Deze bestelling is al een uur te laat en we moesten al een uur wachten op ons eten. En aan de telefoon waren ze ook al niet echt duidelijk en vriendelijk! En de man die leverde al helemaal niet! Wij zouden graag ons geld terug zien aub!
3 Oct 2021 at 20:09 Al heel vaak besteld maar de laatste keren merken we dat de kwaliteit achteruit gegaan is ook qua versheid, jammer.
1 Oct 2021 at 7:00 Altijd lekker eten en op tijd bezorgt alleen vind ik dat jullie kleinere porties maken dan anders in laatste tijd.... of is dat als druk is?!
25 Sep 2021 at 22:41 Eten was op zich lekker aleen was 1 loempia was opengesprongen en vond ik niet zo presenteerbaar De rijst met scampi was goed maar een beetje flauw
23 Sep 2021 at 21:15 We hebben regelmatig hier besteld (wok) en telkens was het eten lekker . Deze keer zagen we dat de bakjes de helft kleiner waren, ondanks dat de prijs hetzelfde gebleven is. We blijven met honger achter en dit is toch niet de bedoeling!
22 Sep 2021 at 22:22 Altijd lekkere eten!! Vroeger gelevert dan verwacht,altijd fijn! Soms is de sushi beetje te fijn gesnijden, mss te druk?! Maar lekker!
6 Sep 2021 at 8:42 Eten was er op het opgegeven uur, en het was zeer lekker!
13 Aug 2021 at 17:38 Vis was totaal niet vers en stonk heel erg. Heb alles moeten weggooien jammer van de grote en dure bestelling
6 Aug 2021 at 19:09 Late levering
5 Aug 2021 at 17:21 Luxe 2 persoons boot en erg lekker, vers en keurig snel bezorgd.
1 Aug 2021 at 17:04 we bestelden garnalennoedels en rundvleesnoedels. het smaakte hetzelfde. we vonden 3 stukken rundvlees (stevig) en 4 gedroogde garnalen. slecht!!!